Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt - spørg din tjener for nærmere info.
(Ugens 3 og 5 retters menu skal vælges af hele bordet)
Snacks
Friteret vaffel, creme fraiche og Lyksvad Caviar.
125,-
Soyamarineret Tun, ærte puré, glaskål og syltede sennepskorn.
90,-
Råmarineret kammusling med æbler og lime
95,-
Creme fraiche, skalotteløg og blinis
10 gram.
200,-
Forretter
Bagt knoldselleri, morkel, syltede løg og grøntsagsbouillon
125,-
Estragon i variation med jordskokke chips
135,-
Bagt torsk, beurre blanc sauce og lyksvad caviar
165,-
Stegt helleflynder, spidskål, æbler og citron
130,-
Hovedretter
Stegt torskeloin med stegt rodfrugt, kartoffel og citron sauce
325,-
Stegt højreb af kvie fra Guldrummet.
Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise
350,-
Stegt Oksemørbrad, løgpuré, pastinak,
syltede løg og Glace
295,-
Desserter
Udvalg af danske oste fra Arla Unika og Thise Mejeri. Serveres med smørstegt rugbrød og sødt
135,-
Udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-
Vanilje og havtorn
135,-
– spørg din tjener
125,-