Gå til primært indhold

Ugens Menu

3 retter: 450,-
5 retter: 625,-

Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt
- spørg din tjener for nærmere info.
(Ugens 3 og 5 retters menu skal vælges af hele bordet)

 

________________________________________________________________

JA´s favoritter

7 retter

 

VAFFEL
Friteret vaffel med dansk Lyksvad Caviar

 

DANSK STENBIDERROGN
Boghvede vaffel med friske urter og cremefraiche

 

HVIDE ASPARGES
Sauce Mousseline, rejer og peber

 

BAGT VESTERHAVSFISK
Beurre Blanc sauce og dansk Lyksvad Caviar

 

KROGMODNET HØJREB AF DANSK KVIE
Årstidens grøntsager og glace

 

VESTERHAVSOST FRA THISE
Karamelliseret æble og grillet brød

 

EN SURPRICE
Vanilje og solbær

 

950,- pr kuvert
(Menuen skal vælges af hele bordet )

 

Nyd vores afstemte vine til
7 forskellige glas

 

800,- pr kuvert. 

 


A la carte

Snacks

Vaffel

Friteret vaffel, creme fraiche og dansk Lyksvad Caviar.
125,-

Laks

Friteret rispapir, marineret laks og chili.
90,-

Rejer

Sprød tærte, citronmayo og håndpillede rejer
75,-

Dansk Lyksvad Caviar 

Creme fraiche, skalotteløg og blinis
10 gram.
200,-

 

Forretter

Friskfanget dansk Stenbiderrogn

Boghvede vaffel, creme fraise og friske urter.
140,-

Asparges 

Pocheret hvide asparges, rejer og sauce mousseline.
145,-

Hummer

Stegt Dansk sorthummer, hummer essens og friske ærter
150,-

 

Hovedretter

Havtaske

Hel stegt havtaske hale - friskfanget og landet på Vestkysten
Serveres med kartoffel, asparges og muslingesauce.
350,-

Krogmodnet dansk Højreb

Stegt højreb af dansk kvie fra Guldrummet.
Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise
350,-

Dansk Oksemørbrad

Stegt dansk Oksemørbrad, løgpuré, pastinak,
syltede løg og Glace
395,-

 

Desserter

Danske Oste

Udvalg af danske oste fra Arla Unika og Thise Mejeri.
Serveres med smørstegt rugbrød og sødt
135,-

Petit Fours

Udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-

En Surprise

Vanilje og havtorn
135,-

Dagens dessert

– spørg din tjener
125,-