Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt
- spørg din tjener for nærmere info.
(Ugens 3 og 5 retters menu skal vælges af hele bordet)
________________________________________________________________
Snacks
Friteret vaffel, creme fraise & Lyksvad caviar.
125,-
Ceviche med grape og jordskok
95,-
Creme fraiche, skalotteløg og blinis
10 gram.
200,-
Forretter
Syrnet fløde, dildolie og sprødt
125,-
Trøffel, grønkål og svampe.
150,-
Kartoffelmos med porre og Lyksvad caviar.
155,-
Bagt Vesterhavstorsk med beurre blanc og dansk Lyksvad Caviar
160,-
Hovedretter
Stegt torsk med variation af selleri
Serveres med syltede græskar, kål og gulerodssauce.
350,-
Stegt højreb af dansk kvie fra Guldrummet.
Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise
350,-
Stegt mørbrad af tournedos.
Serveres med friteret kartoffel med
vesterhavsost, gulerødder, rysteribs og glace.
375,-
Desserter
Udvalg af danske oste fra Arla Unika og Thise Mejeri.
Serveres med hjemmelavet knækbrød og sødt
135,-
Udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-
Vanilje og Solbær
135,-
Chokoladekage i lag med callebaut mousser, vanilje is og sprødt.
125,-
Vanilje, fløde og kirsebær.
125,-