Gå til primært indhold

Ugens Menu

3 retter: 450,-
5 retter: 625,-

Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt - spørg din tjener for nærmere info.
(Ugens 3 og 5 retters menu skal vælges af hele bordet)

 


A la carte

Snacks

Vaffel

Friteret vaffel, creme fraiche og Lyksvad Caviar.
125,-

Tun

Soyamarineret Tun, ærte puré, glaskål og syltede sennepskorn.
90,-

Kammusling

Råmarineret kammusling med æbler og lime
95,-

Lyksvad Caviar

Creme fraiche, skalotteløg og blinis
10 gram.
200,-

 

Forretter

Selleri

Bagt knoldselleri, morkel, syltede løg og grøntsagsbouillon
125,-

Bresaola

Estragon i variation med jordskokke chips
135,-

Torsk

Bagt torsk, beurre blanc sauce og lyksvad caviar
165,-

Helleflynder

Stegt helleflynder, spidskål, æbler og citron
130,-

 

Hovedretter

Torsk

Stegt torskeloin med stegt rodfrugt, kartoffel og citron sauce
325,-

Krogmodnet Højreb

Stegt højreb af kvie fra Guldrummet.
Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise
350,-

Dansk Oksemørbrad

Stegt Oksemørbrad, løgpuré, pastinak,
syltede løg og Glace
295,-

 

Desserter

Danske Oste

Udvalg af danske oste fra Arla Unika og Thise Mejeri. Serveres med smørstegt rugbrød og sødt
135,-

Petit Fours

Udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-

En Surprise

Vanilje og havtorn
135,-

Dagens dessert

– spørg din tjener
125,-