Gå til primært indhold

Ugens Menu

3 retter: 450,-
5 retter: 650,-

Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt
- spørg din tjener for nærmere info.
(Ugens 3 og 5 retters menu skal vælges af hele bordet)

 

________________________________________________________________

JA´s favoritter

7 retter

KAMMUSLING
Ceviche på kammusling

LAKS
Kold røget laks med syrnet fløde og sprødt

BAGT VESTERHAVSFISK
Beurre blanc sauce og dansk Lyksvad Caviar

AND
Confiteret and med svampe sauce

HAVTASKE

Grønkål, svampe og trøffel

DANSK OKSEMØRBRAD
Variation af selleri, tyttebær og pebersauce

RIS A LA MANDE 
Vanilje, fløde og kirsebær

800,- kroner pr. kuvert.

(Menuen skal vælges af hele bordet )
Serveres kun Fredag & Lørdag

Nyd vores afstemte vine til - 6 forskellige glas
700,- pr. kuvert.

 


A la carte

Snacks

Vaffel

Friteret vaffel, creme fraise & Lyksvad caviar.
125,-

Kammusling

Ceviche med grape og jordskok
95,-

Dansk Lyksvad Caviar 

Creme fraiche, skalotteløg og blinis
10 gram.
200,-

 

Forretter

Laks

Syrnet fløde, dildolie og sprødt
125,-

Havtaske

 Trøffel, grønkål og svampe.
150,-

Kartoffel

Kartoffelmos med porre og Lyksvad caviar.
155,-

 

Torsk

Bagt Vesterhavstorsk med beurre blanc og dansk Lyksvad Caviar
160,-

 

Hovedretter

Torsk

Stegt torsk med variation af selleri
Serveres med syltede græskar, kål og gulerodssauce.
350,-

Krogmodnet dansk Højreb

Stegt højreb af dansk kvie fra Guldrummet.
Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise
350,-

Dansk Oksemørbrad

Stegt mørbrad af tournedos.
Serveres med friteret kartoffel med
vesterhavsost, gulerødder, rysteribs og glace.
375,-

 

Desserter

Danske Oste

Udvalg af danske oste fra Arla Unika og Thise Mejeri.
Serveres med hjemmelavet knækbrød og sødt
135,-

Petit Fours

Udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-

En Surprise

Vanilje og Solbær
135,-

Chokolade kage

Chokoladekage i lag med callebaut mousser, vanilje is og sprødt.
125,-

Ris a la Mande

Vanilje, fløde og kirsebær.
125,-