Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt
- spørg din tjener for nærmere info.
(Ugens 3 og 5 retters menu skal vælges af hele bordet)
________________________________________________________________
VAFFEL
Friteret vaffel med dansk Lyksvad Caviar
DANSK STENBIDERROGN
Boghvede vaffel med friske urter og cremefraiche
HVIDE ASPARGES
Sauce Mousseline, rejer og peber
BAGT VESTERHAVSFISK
Beurre Blanc sauce og dansk Lyksvad Caviar
KROGMODNET HØJREB AF DANSK KVIE
Årstidens grøntsager og glace
VESTERHAVSOST FRA THISE
Karamelliseret æble og grillet brød
EN SURPRICE
Vanilje og solbær
950,- pr kuvert
(Menuen skal vælges af hele bordet )
Nyd vores afstemte vine til
7 forskellige glas
800,- pr kuvert.
Snacks
Friteret vaffel, creme fraiche og dansk Lyksvad Caviar.
125,-
Friteret rispapir, marineret laks og chili.
90,-
Sprød tærte, citronmayo og håndpillede rejer
75,-
Creme fraiche, skalotteløg og blinis
10 gram.
200,-
Forretter
Boghvede vaffel, creme fraise og friske urter.
140,-
Pocheret hvide asparges, rejer og sauce mousseline.
145,-
Stegt Dansk sorthummer, hummer essens og friske ærter
150,-
Hovedretter
Hel stegt havtaske hale - friskfanget og landet på Vestkysten
Serveres med kartoffel, asparges og muslingesauce.
350,-
Stegt højreb af dansk kvie fra Guldrummet.
Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise
350,-
Stegt dansk Oksemørbrad, løgpuré, pastinak,
syltede løg og Glace
395,-
Desserter
Udvalg af danske oste fra Arla Unika og Thise Mejeri.
Serveres med smørstegt rugbrød og sødt
135,-
Udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-
Vanilje og havtorn
135,-
– spørg din tjener
125,-