fbpx

EVENTS

Her kan du følge med i de forskellige events hos Restaurant JA. Tema aftner, kokkeskole, vin smagninger,  mm.
Ikke-kategoriseret

VI SØGER RENGØRINGSPERSONALE

Har du lyst til at være med på en fantastisk rejse sammen med de vildeste kollegaer, er det lige nøjagtigt dig, vi søger på Restaurant JA. Vores gæster forventer den bedste service – og de reneste lokaler. Derfor søger vi en person, der kan tage sig af rengøringen af restauranten inklusive toiletter mv. Du skal

Læs mere »
Ikke-kategoriseret

VI SØGER TJENERE

Har du lyst til at være med på en fantastisk rejse sammen med de vildeste kollegaer, er det lige nøjagtigt dig, vi søger på Restaurant JA. Vores gæster forventer den bedste service og de største smil – og en betjening fra øverste hylde. Er du fuld af gå-på-mod, har let til smiol, kan lide at

Læs mere »
Events

Restaurant JA´s Forårsfrokost

Nyd en lækker frokost i Holstebros gamle jernstøberi efter en skøn dags shopping i byens flotte butikker. Eller tag et velfortjent break, måske skal der fejres en begivenhed?

Læs mere »
Events

Restaurant JA´s Pinsefrokost

Pinsen er en særlig tid, hvor mange familier eller venner samles til hygge. Det gerne over en god frokost. Hvad med et lækkert måltid, der måske ligger lidt over den frokost, man normalt får? Og samtidigt slippe for indkøb, opvask, rengøring og så videre.

Læs mere »
Events

Restaurant JA´s Grundlovsfrokost

Chef Jensbye sammensætter en lækker 2-3 retters menu, baseret på aktuelle danske, friske og gerne lokale råvarer – mens Emil har været en tur i vinkælderen og fundet fremragende druer, der kan nydes til frokost – både en enkelt glas – eller hele flasker.

Læs mere »
Events

Sankt Hans Aften på Restaurant JA

Chef Jensbye sammensætter en speciel fem retters menu, baseret på aktuelle danske, friske og gerne lokale råvarer – mens Emil har været en tur i vinkælderen og fundet fremragende druer, der kan nydes til middagen – både en enkelt glas – eller hele flasker.

Læs mere »
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.