5-retters nytårs Take away
Byens bedste nytårsmenu
- Sprød vaffel med vesterhavsost, urtemayonnaise, mizuna urt og Spansk sortfodsskinke. Tærte med tun, spicy tomat creme og ristet sesamfrø.
- Hjemmebagt surdejsbrød med JA favoritsmør.
- Rå kammusling med marinade på lime, chili og ingefær Samt agurkekugler, glas kål, malt og tallerkensmækker.
- Hummer ravioli med hasselnødder, tomat og skum.
- Kvie højreb som er krogmodnet i 60 dage ved guldrummet. Denne luksus steak er noget af det ypperste man kan få inden for dansk kød.
Serveres med saltbagt knoldselleri, selleri puré, bagte gulerødder, jordskokkechips, friske ærteskud og rødvins sauce monteret med syltede sennepskorn og timian. - En Surprise - Vanilje og havtorn dessert.
+100,- Emballagedepositum, der returneres tilbage.