Menu Halv Gas
3 Snacks
Soya marineret tun med ærter
Krystade med dansk Lyksvad Caviar
Sprød tærte med håndpillede rejer
1 forret
Bagt fisk (dagens friskfangede Vesterhavsfisk), spidskål, æbler & citron sauce
1 hovedret
Krogmodnet dansk kvie højreb med sauce & sæsonens grønt
2 ost/sødt
Udvalg af danske oste fra Thise Mejeri og Arla Unika med sødt & sødt
Èn surprice
Minimum 6 personer
1200,- pr. person.
Menu Fuld Gas
3 Snacks
Soya marineret tun med ærter
Krystade med dansk Lyksvad Caviar
Sprød tærte med håndpillede rejer
3 forretter
Ceviche af kammusling
Bagt fisk (dagens friskfangede Vestehavsfisk), spidskål, æbler & citron sauce
Kartoffel & Lyksvad Caviar
1 hovedret
Krogmodnet dansk kvie højreb med sauce & sæsonens grønt
3 ost/sødt
Udvalg af danske oste fra Thise Mejeri og Arla Unika med sødt & sødt
Èn surprice
Hjemmelavede fyldte Callebaut chokolader
Minimum 6 personer
1600,- pr. person
Vinmenu
Vores dygtige sommelier sammensætter sammen med køkkenchefen
en vinmenu, som harmoner med perfekt med jeres menu.
(estimeret 1 ½ flaske pr mand)
700 pr. person
Følgende er med i prisen:
Kokke og tjener
Tallerkener og snack
Servering og afrydning af maden
Præsentation af maden
Rent køkken når vi forlader stedet
Transportpriser:
DKK 0,- Jylland II DKK 1000,- Fyn II DKK 1500,- Sjælland II
Borddækning:
I alle menuer indgår tallerkener og bestik til snacks.
Ønsker I blot at stå for dug, bord og stole
- kan vi tilbyde at sørge for resten.
Vinglas, vandglas, bestik, hør servietter, lys, blomster og vandkaraffel.
Alt dette for 150 pr. mand.