Takeaway

 

URESTAURANT JA´s Take Away Uge 2

 Onsdag til Lørdag
 
SUND FRISKFANGET TORSK SOM TAKEAWAY KUN 225 KRONER
Onsdag, torsdag, fredag OG lørdag fokuserer vi på sundhed og lokalt friskfanget fisk.
Tre lækre retter.
Forret:
Soya marineret tun med lækre urter, dressing og brød
Hovedret:
Bagt Torsk med grillede grøntsager og urte sauce.
Dessert (tilkøb +35 kroner)
Bestilling : skriv antal kuverter i kommentarsporet, og så kvitterer vi med en bekræftelse.
Afhentning onsdag den 13., torsdag den 14., fredag den 15. eller lørdag den 16. januar mellem kl. 16.00-18.00.
BINDENDE bestilling på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk
 
 

Lørdags Specialitet (UDSOLGT)

 
BØFFENS GRAND CRU : BEEF WELLINGTON – DEL GERNE
TAKEAWAY KUN LØRDAG DEN 16. JANUAR 2021
Beef Wellington betegnes af mange som bøffens Grand Cru. Det er da også derfor, at den er en signaturret hos landets førende kokke herunder Gordon Ramsay på hans restaurant på det sagnomspundne The Savoy Hotel i London.
Beef Wellington er en tærte af engelsk oprindelse, lavet af Oksefilet belagt med paté og duxelles, pakket ind i butterdej og derefter bagt.
Chef Jacob Jensbye går all in, serverer hans forrygende take på denne klassiker – men KUN lørdag den 16. januar 2021.
Lørdagsmenuen for TO personer lyder:
Forret med Laks og Rævesauce og sprødt
Beef Wellington med Pommes Anna og Svampesauce.
PRIS KUN 700 KRONER FOR TO PERSONER.
BINDENDE bestilling på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk
 

–##–

Søndags Specialitet

DANMARKS NATIONALRET : STEGT FLÆSK – DEL GERNE
KUN SØNDAG DEN 17. JANUAR 2021
Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret. I Chef Jensbyes udgave laves den af kød fra stegestykket eller kogestykket af danske kvalitetsgrisebasser.
Stegt Flæsk med Persillesovs daterer sig helt tilbage til 1890 – og har siden været en skattet dansk egnsret.
KUN 125 KRONER PER KUVERT – BEGRÆNSET ANTAL.
Bestilling : Skriv ønsket antal kuverter i kommentarfeltet og når vi har kvitteret for modtagelsen af bestillingen, kan de afhentes på søndag den 17. januar 2021 imellem kl. 16.00 og 18.00.
BINDENDE bestilling på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk

–##–

Emils forrygende vine 

Emil er gået amok i vinkælderen.
Han har fundet de bedste bedste priser på de bedste vine.

Kan købes ved afhentning af take away i restauranten.

Jean Vessel Oeil de Perdrix Champagne 350,-
2013 Blanc de Blanc, Louis Roederer, Brut 750,-
Risling “keine Hexerei” Pfalz øko. 100,-
2018 Bourgogne Cote-Dór Philippe Bouzereau 300,-
2018 Chablis, Grand Cru Blanchots, Domanie Laroche 700 ,-
2017 Cote-Du-Rhone “Biographie” Paul Jaboulet Aine 130,-
2016 Chambolle-Musigny, Les Drazeys, Domaine Belleville 600,-
2015 Chateau Betailly, 5. Cru, Pauillac 750,-
 
 
BINDENDE bestilling på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.