fbpx
 

RESTAURANT JA´s Take Away 

Vi har siden åbningen i marts 2021, og under hele Corona pandemien – leveret kvalitets takeaway til Holstebro og omegn.
Det gør vi stadigvæk!
 
 

3-retters Take Away Menu 

Kold røget laks med syrnet fløde, håndpillede rejer og sprød salat.

Ribeye med årstidens grillet grøntsager, kartofler samt en kraftig glace.

Petit Four, hjemmelavet fyldte chokolader af Callebaut Chokolade.

Serveres med frisk bagt surdejsbrød.

275 kroner per person

Minimum 4 kuverter

Hovedretten skal opvarmes i ovnen, guide medfølger.

************************************

4-retters Jule Frokost Take Away Menu

OPS! Først fra D. 18 November

Kold røget laks med syrnet fløde, håndpillede rejer og sprød salat.

Cremet fiskesuppe med bagt fisk og sprøde urter.

Mørbrad af Dansk okse, grillede rodfrugter, kartoffel terrine og rødvin sauce.

Ris a la mande

Serveres med frisk bagt surdejsbrød.

4-retter 350 kr.

Minimum 4 kuverter

Fiskesuppen samt hovedretten skal opvarmes hjemme, guide medfølger.

Vine med hjem

Bobler

Jean Vesselle, Oeil de Perdrix, Brut, Champange 500 ,-
Louis Roederer, Collection 242, Brut, Champagne 650 ,-
Marguet “Shaman” Grand Cru 17, Brut Nature, Champagne 900 ,-

Hvid

2020 Riesling Trocken, Keine Hexerei, Pfalz, Roots Beverages, øko 200 ,-
2018 Sancerre, Le Rochoy, Domaine Laporte, øko 400 ,-
2018 Meursault, Philippe Bouzereau 550 ,-

2019 Chablis, 1er Cru Montée de Tonnerre, Domaine William Fevre 900 ,-

Rød

Le Petit Tracteur, André Brunel 200 ,-
2018 Pinot Noir, Thermenregion, Johanneshof Reinisch, øko 250 ,-
2018 Bourgogne Rouge, Domaine Humbert Freres 450 ,-
2018 Chateauneuf-du-Pape, Domaine du Pegau 700,-
 

BESTILLING:
Bindende bestilling sker på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk

– # –
 

NYTÅRSMENU TAKE AWAY

Årets sidste aften skal fejres med maner, og derfor kan du allerede nu bestille en af Chef Jensbye lækre
menuer : 4-retters eller 7-retters eksklusive gourmet nytårsmenuer. 
Emil har fundet de støvede flasker frem.

Vi har et stærkt begrænset antal menuer til salg, så hurtig reservation tilrådes.

4 RETTERS NYTÅRSMENU:

SUPPE
Cremet fiskesuppe, bagt torsk , friske urter og dild olie.

FISK
Lynstegt tun med mango, forårsløg, tomat, lime, salsa og urter.

KØD
Oksemørbrad m. kartoffelterrine, knoldselleri, selleripure, bagt pastinak i persille støv og rødvinssauce.

CHOKOLADE
Chokoladeparfait, vanilje fromage, solbær og Mørk chokolade.

500 kroner per kuvert
– Serveres med vores altid friske surdejsbrød og hjemmelavede smør.

Ekstra lækkerier : ØSTERS
Tre styk ”Fine de Clarire” med Vinaigrette 100 kr.

– # –

7 RETTERS NYÅRSMENU:

SALT
Black Label Caviar, Blinis, skalotteløg og cremefraiche.

SUPPE
Cremet fiskesuppe, bagt torsk , friske urter og dild olie.

FISK
Lynstegt tun med mango, forårsløg, tomat, lime, salsa og urter.

SKALDYR
Ceviche på norsk kammusling, æble, bladselleri og jordskok.

KØD
Oksemørbrad m. kartoffelterrine, knoldselleri, selleripure, bagt pastinak i persille støv og rødvinssauce.

CHOKOLADE
Chokoladeparfait, vanilje fromage, solbær og mørk chokolade.

SØDT
Hjemmelavede fyldte chokolader af Callebaut chokolade

850 kroner per kuvert
– Serveres med vores altid friske surdejsbrød og hjemmelavet smør.

Ekstra lækkerier – ØSTERS
Tre styk ”Fine de Clarire” med Vinaigrette 100 kr.

 – # –

NYTÅRSVINE 2021:
Emil har fundet nogle fantastiske flasker frem til årets sidste aften. Alle vine er afstemte med menuen.

CHAMPAGNE
Jean Vesselle, Oeil de Perdrix, Brut 500 ,-
Louis Roederer, Collection 242, Brut 650 ,-
Marguet “Shaman” Grand Cru 17, Brut Nature 900 ,-
2012 pure Cramant, Leclerc Briant, Brut 3000 ,-
2008 Dom Perrignon, Brut 3000 ,-

HVID
2018 Sancerre, Le Rochoy, Domaine Laporte, øko 400 ,-
2018 Meursault, Philippe Bouzereau 500 ,-
2018 Ladoix Blanc, Jean-Pierre Maldant 600 ,-
2019 Chablis, 1er Cru Montée de Tonnerre, Domaine William Fevre 900 ,-
2018 Meursault, En Luraule, Domaine Remie Jobard 1000 ,-

RØD
Le Petit Tracteur, André Brunel 200 ,-
2018 Pinot Noir, Thermenregion, Johanneshof Reinisch, øko 250 ,-
2018 FEL, Pinot Noir, Anderson Valley 500 ,-
2018 Chateauneuf-du-Pape, Domaine du Pegau 700 ,-
2017 Alter Ego de Palmer, Margaux 1200 ,-
2010 Châteaux Palmer 3. Cru, Margaux, late released 4000 ,-

SØDT
2016 Tokaj, 5 Puttonyos, Chateau Dereszla 500ml 450 ,-
2015 Château d´Yquem 375 ml 2000 ,-

BESTILLING:
Bindende bestilling sker på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk

STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL MENUER

 
 
 
 
 
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.