fbpx
 

RESTAURANT JA´s Take Away Uge 16

 
 

Torsdag til Lørdag

Forret:
Pocherede hvide asparges med skinke og nødder.

Hovedret:
Dansk kalvefilet
med spæde nye grøntsager, kartofler og Glace.

Dessert:
Citronfromage med
æble.

275 pr. kuvert.

 

–##–

Emils forrygende vine 

Emil er gået amok i vinkælderen.
Han har fundet de bedste bedste priser på de bedste vine.

Kan købes ved afhentning af take away i restauranten.

Champagne

Jean Vessel Oeil de Perdrix Champagne 350,-
2013 Blanc de Blanc, Louis Roederer, Brut 750,-

Hvidvin

Risling “keine Hexerei” Pfalz øko. 100,-
2018 Bourgogne Cote-Dór Philippe Bouzereau 300,-
2018 Chablis, Grand Cru Blanchots, Domanie Laroche 700 ,-
 
Rødvin
 
2017 Cote-Du-Rhone “Biographie” Paul Jaboulet Aine 130,-
2016 Saint-Joseph “les Serines” Yves Cuilleron 550,-
2016 Chambolle-Musigny, Les Drazeys, Domaine Belleville 600,-
2015 Chateau Betailly, 5. Cru, Pauillac 750,-
 
 BINDENDE bestilling på tlf. 5090 7500 eller info@restaurant-ja.dk
 
 
 
 
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.