fbpx

Pre-theatre dinner til “Elsk Mig i Nat” i Musikteatret

Kokkebasserne kan mange af 80´er hittene udenad : Indianer, Elske Mig i Nat (Mads’e bassen), Ridder Lykke, Sjæl i Flammer (Sander – watch out he is on fire !), Det’ Ikke Det Du Siger, Vilde Kaniner, Voodoo, Mine Øjne De Skal Se, Sig Du Kan Li´Mig, Den Jeg Elsker, All My Love, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På (Chef Jensbye og det lyder skidt….), Venus, Magi i Luften (Emil – efter “kvalitetstjeck” af kælderen) ….  

Der bliver magi i luften, når musicalen “Elsk Mig i Nat” indtager Musikteatret Holstebro den 21. April – 30. April  2022.

Det bliver en fest af den anden verden, og hvorfor ikke starte den på Restaurant JA med en lækker “Elsk Mig i Nat”-menu, der serveres fra den 21. april til og med den 30. april 2022 i tidsrummet kl. 16.30-19.00:

Forret:
Lækker lynstegt Tun med ærter og nødde-vinagrette

Hovedret:
Velsmagende mør Oksemørbrad med Pommes Anna, forårsgrønt og en kraftig Galce

Dessert:
Rabarber – Vanilje…… 

Pris kun 400 kroner per kuvert.

Vælg “ 21. April – 30. April  2022.” Under “Almindelig booking”

Kontakt os

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.