Fra tirsdag den 14. november til og med
fredag den 22. december 2023 fra kl. 17.30
__
Restaurant JA slår endnu en gang dørene op til en storslået julefest i vores smukt pyntede lokaler. Chef Jensbye og hele holdet i køkkenet tryller med lækkerier fra øverste hylde, der sammen med Sommelier Andreasens velsmagende vinmenu, vil du aftenen helt op at ringe.
Vi har i år to alternativer:
7 RETTER:
Kammusling ceviche med grape og jordskokkechips
Koldrøget laks med syrnet fløde, dildolie og sprødt
Bagt torsk med cremet burre blanc og caviar
Confiteret and med svampe sauce
Stegt havtaske med kål og trøffel
Oksemørbrad med variation af selleri, cremet pebersauce og tyttebær
Jensbye’s risalamande
800 kroner for menu pr. person
Vinmenu med seks afstemte glas til 700 kroner pr. person
---
FEM RETTER:
Kammusling ceviche med grape og jordskokkechips
Koldrøget laks med syrnet fløde, dildolie og sprødt
Bagt torsk med cremet burre blanc og caviar
Oksemørbrad med variation af selleri, cremet pebersauce og tyttebær
Jensbye’s ris a la mente
650 kroner for menu pr. person
Vinmenu med fem afstemte glas til 500 pr. person.
Flere datoer er ellerede ved at nærme sig udsolgt
- så hurtig reservation tilrådes her: