fbpx

Check vores KOK AMOK MENU på Facebook udvalgte datoer i april !

OM RESTAURANT JA

Sjæl, nostalgi og klassisk madkunst – møder nutidens nysgerrighed i rustikke, tilbagelænede omgivelser.  

OM RESTAURANTEN

Svedende og hårdtarbejdende stod de der i den stegende hede. Støberiarbejderne i Holstebro. En vigtig del af byens historie og DNA.  Helt tilbage fra 1852. 

I dag danner det gamle jernstøberi rammerne om Restaurant JA.

Vi har bevaret så meget af den gamle atmosfære. Blandt andet det flotte ydre med de rustikke røde mursten, de tunge jernvinduer og lige indenfor døren finder du et af de kar, der indeholdt skoldhedt jern.

I dag rummer de historiske lokaler Restaurant JA. Bogstaveligt talt med højt til loftet – i lyse, indbydende lokaler med plads til alle og med en magisk afslappet stemning. Her mødes nordisk møbeldesign med dansk kokkekunst.

Du kan nyde klassikere i nye klær. En enkelt ret eller to. Eller en af de større menuer. Årets gang hos vores leverandører og landingerne hos fiskerne i Thorsminde afgør, hvordan den aktuelle menu ser ud.

Vores store vinkælder har smagsoplevelser til enhver lejlighed.

Restaurant JA råder over et VIP rum med plads til cirka 24 gæster, hvor man kan afholde lukkede selskaber. Vi råder også over en hyggelig lounge med plads til cirka 20 personer, mens selve restauranten kan rummer cirka 60 gæster.

OM OS

Køkkenchef Jakob Jensbye stammer fra Oddense i Salling og har siden barns ben vidst, at han skulle have sin egen restaurant.

Han er udlært på Under Klippen og senere Anlægspavillionen i Holstebro og har været en del af Kokkelandsholdet.

Han hylder de klassiske retter. Det gode håndværk. Den høje kvalitet. De lokale råvarer. Bæredygtigheden.  Og den gode stil. 

Det samme gør Emil Andreasen, der kommer fra  Holstebro. Han har arbejdet på Under Klippen i Holstebro og senere på FishMarket samt Pastice i København. Emil er uddannet sommelier – en blandt kun et par hundrede professionelle vinfolk på danske restauranter.

Han har styr på vinen. De  biodynamiske. De økologiske. De almindelige. De kæmpestore.

Kun de rene. De Fejlfri. Dem af ypperste kvalitet. Uanset prisen.

Dem har Emil i vinkælderen.

JA, Tak.

FØLG OS

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.