fbpx

MAD MENU

Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.

Forretter

Tun
–  Salsa, mango og forårsløg
120,-

Rørt Tartar
– Frisk hjemmerørt Tartar af okse, Kapers, Cognac, Sennep og Krydderurter
110/225,-

Suppe
– Hokkaido græskar, syltede græskar og håndpillede rejer 

120,-

Vol-au-vent
– Unghanebryst, syltede hvide asparges og trøffel
155,-

Havtaske
Svampe og kål
130,-

Black Label Caviar
30 gram, Creme Fraiche, Skalotteløg og Blinis
450,-

Hovedretter

Hovedretter

Krogmodnet Højreb
af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt
315,-

Dagens fisk
Dagens friskfangede fisk fra Thorsminde. Spørg din tjener
(dagens pris)

Dansk Krondyr
Stegt på sprødt brød, svampe, tyttebær og vildtsauce
275,-

Dagens Menu
– 3 eller 5 retter sammensat af køkkenet, med de bedste råvare årstiden har at tilbyde

400/550

Desserter

Desserter

Danske Oste
nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt

115,-

Lakrids 
– Hindbær og Chokolade

110,-

Solbær
– Vanilje og Mørk Chokolade
95,-

Petit Fours
udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
45,-

Ugens menu

Frokostmenu

 

Dagens Frokost Menu

Vores sæsonbestemte to eller tre retters menu

– spørg tjeneren

250/275

 

Brødkurv

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

35

 

Forretter

Dagens forret

Menu forret

75

 

Kold røget Laks

Friske urter med sprødt knas

75

 

Dagens Smørrebrød

Spørg din tjener

75

 

Black Label Caviar

Creme Fraiche og Blinis

350

 

Hovedretter

Omelet

Vesterhavsost og skinke.

115

 

Tatar

Friskrørt okse tatar med Pommes Frites

150

 

Dagens hovedret

Spørg din tjener

195

 

Frokost Fisk

Spørg din tjener

175

 

Frokost Steak

Dansk Ribeye med pommes frites, salat og bearnaise

195

 

Dessert

Oste

Udvalg af økologiske oste fra Thise mejeri

95

 

Vanilje og chokolade

Vaniljeis og Chokolade sauce

65

 

Fyldte Chokolader

Udvalg af Callebaut Chokolader

45

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.