MAD MENU Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk. Forretter Hovedretter Desserter Dagens menu Frokostmenu VIN MENU Forretter Stenbidderrogn– Creme fraise, skalotteløg & chips.135,- Rørt tatar – Friskrørt oksetatar, kapers, cognac, sennep & krydderurter.115,- Buratta– Baba ganoush, tomat og grillet brød 125,- Hvide asparges– Pocheret hvide asparges, rejer og sauce mousseline.145,- Pighvar– Stegt Pighvar, sauce nage & ærter.155,- Kartoffel Caviar– Kartoffel, porre & Lyksvad caviar.175,- Hovedretter Hovedretter Krogmodnet Højreb– af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt.350,- Havtaske – Hel havtaske hale stegt på ben, sauté på asparges, kartoffel og muslingesauce350,- 3 retters menu 425 5 retters menu 625 – Menuerne er sammensat af køkkenet – Spørg din tjener.(3 og 5 retters skal vælges af hele bordet ) Desserter Desserter Danske Oste– nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt115,- Dagens Dessert– Spørg din tjener.110,- En Surprise – Vanilje og havtorn.135,- Petit Fours– udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader55,- Ugens menu Frokostmenu Dagens Frokost MenuVores sæsonbestemte to eller tre retters menu– spørg tjeneren275/300 BrødkurvHjemmebagt surdejsbrød med pisket smør35 ForretterDagens forretMenu forret95 Kold røget LaksFriske urter med sprødt knas85 Black Label CaviarCreme Fraiche og Blinis350 HovedretterOmeletVesterhavsost og skinke.125 TatarFriskrørt okse tatar med Pommes Frites175 Dagens hovedretSpørg din tjener195 Frokost FiskSpørg din tjener185 Frokost SteakDansk Ribeye med pommes frites, salat og bearnaise225 DessertOsteUdvalg af økologiske oste fra Thise mejeri95 Vanilje og chokoladeVaniljeis og Chokolade sauce65 Fyldte ChokoladerUdvalg af Callebaut Chokolader45