fbpx

Check vores KOK AMOK MENU på Facebook - udvalgte datoer i 2022 !

MAD MENU

Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.

Forretter

Stenbidderrogn

Creme fraise, skalotteløg & chips.
135,-

Rørt tatar

Friskrørt oksetatar, kapers, cognac, sennep & krydderurter.
115,-

Buratta

– Baba ganoush, tomat og grillet brød 
125,-

Hvide asparges

Pocheret hvide asparges, rejer og sauce mousseline.
145,-

Pighvar

– Stegt Pighvar, sauce nage & ærter.
155,-

Kartoffel Caviar

Kartoffel, porre & Lyksvad caviar.
175,-

Hovedretter

Hovedretter

 

Krogmodnet Højreb

af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt.
350,-

 

Havtaske

Hel havtaske hale stegt på ben, sauté på asparges, kartoffel og muslingesauce
350,-

3 retters menu

425

5 retters menu

625
Menuerne er sammensat af køkkenet – 
Spørg din tjener.
(3 og 5 retters skal vælges af hele bordet )

Desserter

Desserter

Danske Oste

nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt
115,-

Dagens Dessert

Spørg din tjener.
110,-

En Surprise

Vanilje og havtorn.
135,-

Petit Fours

udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-

Ugens menu

Frokostmenu

 

Dagens Frokost Menu

Vores sæsonbestemte to eller tre retters menu

– spørg tjeneren

275/300

 

Brødkurv

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

35

 

Forretter

Dagens forret

Menu forret

95

 

Kold røget Laks

Friske urter med sprødt knas

85

 
 

Black Label Caviar

Creme Fraiche og Blinis

350

 

Hovedretter

Omelet

Vesterhavsost og skinke.

125

 

Tatar

Friskrørt okse tatar med Pommes Frites

175

 

Dagens hovedret

Spørg din tjener

195

 

Frokost Fisk

Spørg din tjener

185

 

Frokost Steak

Dansk Ribeye med pommes frites, salat og bearnaise

225

 

Dessert

Oste

Udvalg af økologiske oste fra Thise mejeri

95

 

Vanilje og chokolade

Vaniljeis og Chokolade sauce

65

 

Fyldte Chokolader

Udvalg af Callebaut Chokolader

45

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.