MAD MENU

Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.

Forretter

Græskar Suppe
– Cremet græskar suppe med rejer 
115,-

Rørt Tartar
– Frisk hjemmerørt Tartar af okse, Kapers, Cognac, Sennep og Krydderurter
110/195,-

Havtaske
Sauté af palmekål og svampe samt trøffelsauce

120,-

Vou-au-vent
Unghane, Asparges, Trøffel
125,-

Black Label Caviar
30 gram, Creme Fraiche, Skalotteløg og Blinis
350,-

Hovedretter

Hovedretter

Krogmodnet Højreb
af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt
285,-

Dagens fisk
Dagens friskfangede fisk fra Thorsminde. Spørg din tjener
(dagens pris)

Braiseret Poppelgris
Syltede Løg, Stikkelsbær, BBQ Braisesauce og kartoffel
235,-

Desserter

Desserter

Danske Oste
nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt

115,-

” Banan kage “
– Vanilje, Chokolade og kokos

105,-

Dagens Dessert
– Spørg din tjener
95,-

Petit Fours
udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
35,-

Ugens menu

Dagens Menu

RESTAURANT JA´s JULEMENU 2020

Nyd Jensbye´s lækre femretters julemenu og oplev
Emil´s skønne værtsskab og vine i vores hyggelige lokaler:

Gravad Laks i rødbede, med Dild og Citron, rygeostcreme, Rævesauce og urter:
Hjemmelavede Stegte Sild med tomat og ristet rugbrød.
Stegt Andebryst med rødbede, syltede Sennepskorn og kraftig bærsauce
Braiseret Poppelgris fra lokale Hestbjerg Økologi med æble confiteret kartoffel, selleri og BBQ Glace.

Ris, kirsebær og Vanilje.

Fuld skrue:
Fem retter + vinmenu kun 1.000 kroner per kuvert

Halv skrue:
Fem retter kun 500 kroner per kuvert.

PSSSSSSTTTTTTTT !!
Der er selvfølgeligt mulighed for at købe hjemmelavet Porsesnaps.

Menuen serveres kun i restauranten i perioden 17. november til og med 22. december 2020.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.