fbpx

KOK AMOK MENU FOR September FINDER DU PÅ FACEBOOK

MAD MENU

Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.

Forretter

Svampetoast

– Svampe a la creme på grillet brioche.
135,-

Rørt tatar

Friskrørt oksetatar, kapers, cognac, sennep & krydderurter.
115,-

Buratta

– Baba ganoush, tomat og grillet brød 
125,-

Rødtunge

– Meuninerestegt rødtunge med kaspers, løg og brunet smør. Serveres på ben 
155,-

Kartoffel Caviar

Kartoffel, porre & Lyksvad caviar.
175,-
Lyksvad Caviar
– Creme fraise, skalotteløg og blinis .
10 Gram 200,-
30 Gram 500,-

Hovedretter

Hovedretter

 

Krogmodnet Højreb

af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt.
350,-

 

Krogmodnet Nakkefilet

– Stegt nakkefilet af tunggris fra dyrbar.
Serveres med stikkelsbær, gulerødder og nuoc Cham sauce
295,-
 

Havtaske

Hel havtaske hale stegt på ben, sauté på asparges, kartoffel og muslingesauce
350,-

3 retters menu

450

5 retters menu

625
Menuerne bliver sammensat af køkkenet dagligt 
Spørg din tjener.
(3 og 5 retters skal vælges af hele bordet )

 

Desserter

Jule menu
Kan bestilles fra d. 08.11.2022

5-retter Jule menu

 

1.     Stegt sild med dild og kartoffel

2. Kold røget laks med peberrod og sprødt. 

3.     Bagt torsk med beurre blanc og caviar. 

4. Krogmodnet gris fra Dyrbar med variation af selleri og peber sauce

5. Ris a la mande a la Jensbye  

625 kr. pr mand. 

Vin menu med 5 afstemte glas

 600

7-retter Jule menu

1.     Stegt sild med dild og kartoffel

2. Kold røget laks med peberrod og sprødt. 

2.     Bagt torsk med beurre blanc og caviar. 

4. Morkel og hønsesuflé

5. Stegt Havtaske med kål og trøffel 

6. Krogmodnet gris fra Dyrbar med variation af selleri og peber sauce

7. Ris a la mande a la Jensbye  

800 kr. pr mand. 

Vin menu med 6 afstemte glas

 700

Desserter

Danske Oste

nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt
115,-

Belgisk vaffel

– Vanilje og Brombær.
125,-

En Surprise

Vanilje og havtorn.
135,-

Petit Fours

udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
55,-

Ugens menu

Frokostmenu

 

 

Dagens Frokostmenu

2 eller 3 retter – Spørg din tjener

300/325

Brødkurv

Hjemmelavet surdejsbrød med pisket smør

35

 

Forretter

Dagens forret

Menu forret

105

Koldrøget Laks

Friske urter med sprødt knas

95

Lyksvad Caviar 10 gram

Creme fraiche og blinis

175

Hovedretter

Omelet

Vesterhavsost og skinke.

135

Tatar

Friskrørt okse tatar med Pommes Frites

195

Dagens hovedret

Spørg din tjener

225

Frokostfisk

Spørg din tjener

235

Frokoststeak

Dansk Ribeye med pommes frites, salat og bearnaise

275

 

 

 

Dessert

Oste

Udvalg af oste fra Thise mejeri

105

Vanilje og chokolade

Vanilje is og Chokolade sauce

85 kr

Fyldte Chokolader

Udvalg af Callebaut Chokolader

55

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.