MAD MENU

Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.

Forretter

Marineret Tun
– Ærte pure, Ristet sesamfrø og soya vinaigrette 
110,-

Rørt Tartar
– Frisk hjemmerørt Tartar af okse, Kapers, Cognac, Sennep og Krydderurter
110/195,-

Havtaske
Sauté af palmekål og svampe samt trøffelsauce

120,-

Vou-la-vent
Unghane, Asparges, Trøffel
125,-

Black Label Caviar
30 gram, Creme Fraiche, Skalotteløg og Blinis
350,-

Hovedretter

Hovedretter

Krogmodnet Højreb
af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt
285,-

Dagens fisk
Dagens friskfangede fisk fra Thorsminde. Spørg din tjener
(dagens pris)

Braiseret Poppelgris
Syltede Løg, Stikkelsbær, BBQ Braisesauce og kartoffel
235,-

Desserter

Desserter

Danske Oste
nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt

115,-

Reine Claude blommer
– Mandel og hvid chokolade

105,-

Dagens Dessert
– Spørg din tjener
95,-

Petit Fours
udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
35,-

Ugens menu

Dagens Menu

Ugens menu skifter fra dag til dag. 

Det er landingerne af frisk fisk i Thorsminde, der hver dag afgør, hvilken fisk vi har på menuen.

Det samme gælder for alle vores andre lokale leverandører. 

Menuen sammensættes efter årstiden.

Vi tilbyder en tre-retters menu til 350 kroner eller en femretters menu til 500 kroner

med mulighed for at tilkøbe matchende vine.

Tre og fem retters menu skal vælges af hele bordet.

Spørg tjeneren – eller kontakt os før dit besøg på 5090 7500

 
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.