fbpx

MAD MENU

Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.

Forretter

Hvide Asparges
– Rejer og Sauce moussline 
120,-

Rørt Tartar
– Frisk hjemmerørt Tartar af okse, Kapers, Cognac, Sennep og Krydderurter
110/195,-

Stegt Slethvar
– Spinat og Sauce nage

120,-

Ceviche
– Tun, lime og chili
110,-

Black Label Caviar
30 gram, Creme Fraiche, Skalotteløg og Blinis
350,-

Hovedretter

Hovedretter

Krogmodnet Højreb
af Kvie med sprøde Fritter, Sauce Bearnaise og frisk grønt
285,-

Dagens fisk
Dagens friskfangede fisk fra Thorsminde. Spørg din tjener
(dagens pris)

Braiseret Poppelgris
Syltede Løg, Stikkelsbær, BBQ Braisesauce og kartoffel
235,-

Desserter

Desserter

Danske Oste
nøje udvalgte oste fra Thise mejeri med sødt og sprødt

115,-

“Mango 
– Mazarin og Passion

105,-

Dagens Dessert
– Spørg din tjener
95,-

Petit Fours
udvalg af hjemmelavede Callebaut chokolader
35,-

Ugens menu

Dagens Menu

3 og 5 retters menu sammensat af køkkenet, med de bedste råvare årstiden har at tilbyde

  • Ring for at høre hvad menuen er i dag.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.