fbpx

JUL PÅ JA – den ultimative julefest

Torsdag den 18. november til og og med lørdag den lørdag den 19. december 2021 kl. 17.30.

Lad en flot julepyntet og hyggeligt Restaurant JA danne rammerne om Jeres julekomsammen med vennerne, sportsholdet, jobbet eller sparegris-klubben.

Chef Jensbye & køkkennisserne disker op med lækre og spændende fortolkninger af juleklassikere samt helt nye juleretter, mens Emil har samlet Porse i Tversted Klitplantage i Nordjylland i hans sommerferie. Det betyder, at den legendariske Porsesnaps, er på vinkortet.

 

julemenu – halv gas

5 – retter
– Stegt sild med dild og kartoffel.
– Gravad laks med rødbede og jordskokker.
– Stegt Okse Mørbrad med tyttebær, glaserede rødbeder og glace.
– Gammelknas, æble og trøffel.
– Ris a la mande a la Jensbye.

550 kroner per kuvert
Fem afstemte glas vine til menuen 500 kroner.

Altid med mulighed for tilkøb af Porsesnaps samt at dykke ned i vores vidunderlige vinkort, hvor der er til en hver smag.

Julemenu – Fuld Gas

7 – retter
– Stegt sild med dild og kartoffel.
– Gravad laks med rødbede og jordskokker.
– Tempereret Torsk med Rossini Caviar.
– Stegt Havtaske med kål og trøffel.
– Stegt Okse Mørbrad med tyttebær, glaserede rødbeder og glace.
– Gammelknas, æble og trøffel.
– Ris a la mande a la Jensbye

750 kroner per kuvert
Syv afstemte glas vine til menuen 750 kroner.

Altid med mulighed for tilkøb af Porsesnaps samt at dykke ned i vores vidunderlige vinkort, hvor der er til en hver smag.


Reserver bord her

Kontakt os

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.