fbpx

KOK AMOK MENU FOR September FINDER DU PÅ FACEBOOK

STIG ROSSEN VIP X-MAS EXPERIENCE

STIG ROSSEN VIP X-MAS EXPERIENCE 2022

Onsdag den 14.december 2022 kl. 19.30

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen i Musikteatrets store sal har Stig Rossen årets gæstesolist og hele det trofaste julehold. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Vi inviterer 20 af verdens bedste kunder med til denne fantastiske aften, der starter med Jensbye´s lækre fire retters menu, koncert med Stig Rossen i Musikteatret på gode pladser i salen – samt ikke mindst lidt godt til halsen i pausen. Drikkevarer under middagen på Restaurant JA er IKKE med i prisen.

Kontakt os

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.